Videoproductie

Video is maatwerk

Heb je al een idee? Laat mij dat dan eerst vertalen in een creatief concept en script. Vervolgens zorg ik dat de hele productie gerealiseerd wordt; de ene keer draaien we alleen met een cameraman, de andere keer met een uitgebreider team van professionals.
Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk zorg uit je handen te nemen, maar ik stel het altijd wel op prijs om de productie in nauwe samenwerking met jou en je medewerkers te realiseren!

Hoe pakken we de productie aan?

Allereerst bespreken we welke idee├źn je hebt en ik leef mij in in jouw bedrijfsactiviteiten. Die briefing is het document van waaruit we kunnen werken. Dan ontstaat er al een beeld van wat voor jouw business wel of niet werkt. Vervolgens maak ik een eerste creatief concept waarin al zoveel mogelijk jouw wensen verwerkt zitten. Na je goedkeuring van het concept en de kostenbegroting gaan we aan de slag met een script, draailijsten en tijdsplanning van de opnames en montages.
De uitvoering is verder in mijn/onze handen: ik zorg voor de crew en het materiaal dat nodig is voor de opnames. En ook zorg ik dat de locaties vooraf gecheckt zijn.

De montage

De montage vindt in de eigen studio plaats. We beschikken over diverse montagesets op Apple en er is een spreekcel voor het opnemen van voice-overs.
Tijdens de productie kun jij via een afgeschermde site meekijken hoe de montage verloopt en kun je direct reacties geven op de voortgang.

MET VIDEO MEER IMPACT