Videoproductie

Videoproductie

Het leuke van het produceren van video is dat het telkens maatwerk is.
Heb je al een idee? Laat mij dat dan eerst vertalen in een creatief concept en script. Vervolgens zorg ik dat de hele productie gerealiseerd wordt; de ene keer draaien we alleen met een cameraman, de andere keer met een uitgebreider team van professionals.
Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk zorg uit je handen te nemen, maar ik stel het altijd wel op prijs om de productie in nauwe samenwerking met jou en je medewerkers te realiseren!

Hoe pakken we de productie aan?

Allereerst bespreken we welke ideeën je hebt en ik leef mij in in jouw bedrijfsactiviteiten. Die briefing is het document van waaruit we kunnen werken. Dan ontstaat er al een beeld van wat voor jouw wel of niet werkt. Vervolgens maak ik een eerste creatief concept waarin al zoveel mogelijk jouw wensen verwerkt zitten. Na jouw goedkeuring van het concept en de kostenbegroting gaan we aan de slag met een script, draailijsten en tijdsplanning van de opnames en montages.
De uitvoering is verder in mijn/onze handen: ik zorg voor de crew en het materiaal dat nodig is voor de opnames. En ook zorg ik dat de locaties vooraf gecheckt zijn.

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third_last][/one_third_last]

De montage

De montage vindt in de eigen studio plaats. We beschikken over diverse up-to-date montagesets voor video en audio, allemaal op Apple computers. Ook is er een spreekcel voor het opnemen van voice-overs.
Tijdens de montage kun jij min of meer meekijken hoe de montage verloopt en is er een open communicatie over de voortgang. Via een afgeschermde online pagina op Frame.io kun je het proces volgen; regelmatig plaats ik een update of nieuwe versie van jouw video en kun je direct feedback geven en aanpassingen direct laten uitvoeren.


Kijk mee tijdens de montage en geef je feedback via dit afgeschermde online platform.

“Professionaliteit zit in de details” – Joop van den Ende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *