Videomarketing

Video biedt jou een platform om ontdekt te worden

Je ontkomt er niet meer aan, video is overal, op websites, social media, internet-tv. Teksten lezen “we” niet meer, maar filmpjes consumeren we des te meer. Korte, pakkende video’s die inhoudelijk top zijn, dat is de trend anno 2018.

Als jij je realiseert dat je voor je bedrijf méér met video moet doen, dan kun je hier de eerste stap zetten. Video is een geweldig middel om je boodschap uit te dragen en het zorgt dat jouw bedrijf meer uitstraling, meer impact krijgt. Dan moet overigens de kwaliteit van de video wel voorop staan…

Videomarketing

Maak video een onderdeel van je communicatie- en online strategie. Door het invoegen van de video’s op je eigen website en social media kanalen, laat je je video’s aan de wereld zien.
Het doel is natuurlijk om je bedrijf meer bekendheid te geven, meer klanten te krijgen en te groeien met je bedrijf. Ik kan je helpen met de inhoud van de video’s en de vormgeving. Uit ervaring weet ik precies wat bepaalde doelgroepen aanspreekt voor wat betreft stijl, dynamiek, effecten, animaties, voice-overs, muziek en dergelijke.

Je video publiceren

Uiteraard moet je zorgen dat je video’s ook door de juiste mensen gezien worden. Heb je nog geen publiek opgebouwd op social media, of wil je meer “traffic” naar je site genereren, dan zorg ik dat we de juiste professionals hiervoor inschakelen. Doelgroepbepaling, segmentering, gerichte campagnes en tunnels, ofwel videomarketing is óók een vak. Uiteraard kan ik je video op je eigen website en social media (laten) plaatsen. Het adverteren op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Instagram en het opzetten van een advertentiecampagne laat ik graag over aan de specialisten waarmee ik samenwerk.

[one_third][/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third_last][/one_third_last]

Op de volgende pagina’s vertel ik je meer over de video’s die het beste bij jouw product of dienst passen. En leg ik je meteen uit hoe het productieproces er uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *