Video

Het leuke van het produceren van video is dat het telkens maatwerk is. Bij Q-Tracx houden ze alles in één hand: creatief concept, script en productie. Daarbij maakt zij gebruik van een team van professionals: cameramensen, ontwerpers, editors en producers. Om er zeker van te zijn dat uw boodschap op de juiste manier wordt gevisualiseerd.

De videoproducties die Q-Tracx maakt zijn:
bedrijfsfilms, webvideo, evenementenvideo, registraties, instructie- en trainingsfilms, 3d-animaties en motion graphics.

Video voor evenementen

Voor evenementen verzorgt Q-Tracx voor u de vormgeving in beeld en geluid, zowel voor, tijdens als na het evenement. Denk hierbij aan:
check het visualiseren van het thema van het evenement
check het opnemen van bedrijfsjournaals, interviews met medewerkers en klanten
check het verzorgen van rechtstreekse uitzending via internet naar al je relaties
check het registreren van het evenement met één of meer camera’s
check het monteren van de aftermovie, met muziek, voice-over en ondertiteling
check tenslotte het online publiceren van de compilatie of afleveren op DVD of memorystick

Animaties/motion graphics

In de eigen studio maakt Q-Tracx 2d- en 3d-animaties van uw logo’s, huisstijlen en afbeeldingen. De grafische vormgeving en het laten bewegen (motion graphics) verhoogt de attentiewaarde bij vertoning. Hiervan zijn talloze voorbeelden beschikbaar.

Bedrijfsvideo

Een videofilm neemt de taak over van de fullcolor brochure. Welke ondernemer wil er nou geen spetterende bedrijfspresentatie op zijn website, op de beurs of in de showroom? Vooral de vraag naar webvideo en instructievideo’s neemt bij Q-Tracx steeds meer toe.